Published : 08-04-2021

Bullet Journal: Tuto Mood Tracker

Published : 08-04-2021
Bullet Journal: Tuto Mood Tracker
Bullet Journal: Tuto Mood Tracker

Vandaag weer een tuto bullet journal! Maak samen met ons je Mood Tracker pagina van de maand. Met de “mood tracker” of “humeurbarometer” kun je elke dag je humeur aangeven zodat je aan het einde van de maand een overzicht hebt. Door je verschillende humeuren met een kleur weer te geven, kun je via deze pagina op een ludiek manier werken aan persoonlijke ontwikkeling. Klaar voor de ontdekking van jouw mood tracker?

 

Niveau tutorial: Beginner / Ervaren / Expert

 

Dit heb je nodig voor deze tuto:

  • Een bullet journal (een schrift kan ook als je er geen hebt)

  • Signo rollers, wij hebben gekozen voor metallic kleuren Goud, Metaal blauw en Metaal groen

  • Je kunt ook ons sjabloon printen dat je hier vindt

 

 

1e stap: Het materiaal.

Voor je bullet journal zijn onze Uni Pin schrijf- en tekenstiften ideaal. De gekalibreerde punten zijn sterk en de inkt drenkt niet door het papier. Met de Signo rollers kun je kleur toevoegen en de effecten variëren: metallic of pailletten!

 tuto mood tracker

2e stap: Gebruik je Uni Pin stiften om de titel van je “Mood tracker” pagina te tekenen. Wij hebben de punten 0,2 en 0,8 mm gebruikt voor een contrasterend effect. Je kunt natuurlijk de kalligrafie-effecten naar wens afwisselen!

 tuto mood tracker

3e stap: Nu teken je op de pagina net zo veel vakjes als er dagen in de komende maand zijn. Voor deze tuto transformeren we elke dag in een polaroid foto die je vervolgens afhankelijk van je humeur van die dag inkleurt.

tuto mood tracker

Om het je gemakkelijk te maken hebben we een sjabloon gemaakt dat je hier kan downloaden.

 

4e stap: Nu ga je de kleurcodes kiezen! Wij hebben gekozen voor drie verschillende humeuren in de kleuren blauw, groen en goud met onze Signo rollers, maar je kiest natuurlijk de kleuren die je wilt.

Je neemt elke avond de tijd om over je dag na te denken en dan kleur je de foto in de kleur die met je humeur van die dag overeenkomt.

tuto mood tracker

5e stap: bewonder het resultaat! Wat vind je van je mood tracker van de maand?

tuto mood tracker

Volg je fantasie om elke maand deze pagina van je bullet journal te vernieuwen met nieuwe kleuren en presentaties van de dagelijkse vakjes!

Laat je ons je mood tracker zien?

Deel je foto’s op Instagram met de hashtag #uniballfrance met de identifier @uniball_fr op je post, zo weet je zeker dat we ze niet missen! Wij nemen de mooiste publicaties op in een story die we delen!