Inspiratie

Liefhebbers van doe-het-zelven, upcycling, scrapbooking of bullet journals: lees onze artikelen en doe volop ideeën op in de interviews met onze favoriete kunstenaars die hun tips met ons delen en een gastvrije kijk bieden in hun wereld. Laat u inspireren en inspireer ons door uw creaties te delen op de UNI-BALL-netwerken met #uniball.

1 artikel}

Sorteren op
Customisation

Customisation

Ontdek onze CUSTOMISATION-inspiratie en laat vervolgens uw creativiteit spreken. Customisation, toegankelijk voor zowel amateurs als meer ervaren kunstenaars, vertaalt uw persoonlijkheid en stelt u in staat een uniek stuk te creëren wanneer u uw kledingstukken en accessoires recycleert. Gooi ze niet meer weg, transformeer ze!

#UNIBALL

Ook heel wat inspiratie op de sociale netwerken!

Ontdek elke week op onze Facebook- en Instagrampagina’s de laatste trends en nieuws en doe nieuwe ideeën op om uw creativiteit nog meer te prikkelen.

Ontdek de artikelen van dit moment

Een strandtasje customiseren met creatieve Signo

Een strandtasje customiseren met creatieve Signo

Ga je naar het strand? Dan is het leuk om een tasje te personaliseren waarin je je sleutels, zonnebril, mobieltje etc. op kunt bergen. De Signo rollers zijn perfect voor het customiseren van textiel! Je kunt kiezen uit pastel, metallic of pailletten kleuren!   Niveau tutorial: Beginner / Ervaren / Expert   Voor deze tuto heb je nodig: Een strandtasje van stof in één, lichte kleur De creatieve Signo pastel pennen punt 0,7 mm (oranje, blauw, geel, groen), Signo metallic punt 0,8 mm (blauw, groen, goud) en Signo glitter punt 1 mm (groen, goud) Ons sjabloon met ideeën voor summer motieven (pdf om te downloaden)   1e stap: Het materiaal Is je tasje klaar voor uitbundige kleuren? Als je geen tasje hebt, kun je er eentje kopen in hobbywinkels of online. Pastel en pailletten, alle Creatieve Signo’s uit het assortiment zijn geschikt voor gebruik op textiel. Je creatie is bestand tegen de tand des tijds, water en oplosmiddelen! Gebruik ons model: een marien universum met algen, koraal, kleine visjes, ideaal voor het seizoen!   2e stap: Het motief Onze tip om het model te reproduceren? Leg het vel in het tasje en trek de lijnen over. De kleuren kies je zelf, op je creatieve gevoel, met verschillende effecten en puntdiktes Daarna vul je de vlakken op met kleur of textuur, met stippen of overloop bijvoorbeeld. Denk aan de details: bellen, schelpen, zeesterren… En als je van kaligrafie houdt, schrijf je je zomer slogan eronder. Wij hebben gekozen voor “Good Vibes” in goud, leuk hè?   3e stap: Je tasje is klaar Ons advies om de kleuren optimaal te houden: strijk je creatie zonder stoom aan de achterkant. En nu op naar het strand met het mooiste strandtasje! Als je deze textiel tuto doet, deel dan het eindresultaat met de hashtag #uniballfrance en tag ons op Instagram (@uniball_fr), we zijn heel benieuwd naar je creatie en delen hem graag in een story!   [...]