Rollers

De expert en pionier in de Roller-technologie Uni Mitsubishi Pencil innoveert al meer dan 140 jaar om steeds meer comfort en gebruiksplezier te bieden. Al onze modellen combineren vloeiendheid, perfect glijgevoel en dichtheid van de kleuren. Naargelang uw behoeften en wensen hoeft u alleen maar het model te kiezen dat u het meest bevalt!

Hoe kies je de inkt voor je rollerpen?

Dit is een exclusieve inkt die een perfect glijdend schrijfgevoel combineert met onmiddellijk drogen. Deze inkt is ideaal voor linkshandigen en voor iedereen die intensief moet schrijven.

De producten bekijken

Dit is een onvervalsbare inkt die niet alleen zeer zacht schrijft, maar ook een grote verscheidenheid van diepe kleuren en effecten biedt.

De producten bekijken

Dit is een glanzende, uiterst vloeibare inkt, gegarandeerd onvervalsbaar. De kleuren zijn dicht en bijzonder helder. Het comfort is maximaal.

De producten bekijken
16 products
Item 1-15 van 16 in totaal item(s)
Uni-Ball EYE

Uni-Ball EYE

De Uni-Ball EYE is al meer dan 25 jaar referentie van de rollers met vloeibare inkt. Hij biedt een ultra-vloeiende, perfect regelmatige schrijfervaring. De intensiteit van de inkt maakt hem een ideale tool om te schrijven, maar ook om te tekenen of te kleuren. De pigmentinkt is onvervalsbaar en bestand tegen de tijd.

Puntdiktes in mm
Available colors