Schrijven

Voor elke behoefte bestaat een Uni-Ball-pen. Of u nu een pen zoekt voor thuis, voor op het werk of voor school, of het nu is voor snelle dagelijkse notities of voor lange brieven, voor annotaties of ondertekening van bedrijfsdocumenten, binnen het uni-ball gamma vindt u precies het product dat u nodig heeft! Al onze pennen combineren comfort, efficiëntie en robuustheid zodat u uw ideeën gemakkelijk op papier kunt zetten, uw emoties kunt delen en uitdrukking kunt geven aan uw persoonlijkheid. Met Uni-Ball zijn uw geschriften in goede handen (die van u!).

Rollers

De rollerballpennen, bondgenoten van een glijdend schrijfgevoel en comfort

De 100% betrouwbare, robuuste en vloeiende Uni-Ball Rollers, zijn de perfecte partners voor alle professionals en particulieren die een performante pen zoeken en een palet van felle kleuren.
Vulpotloden

Vulpotloden, precisie-instrumenten

De Uni-ball-vulpotloden, concentraten van technologie, zijn perfect om te schrijven en om te tekenen. Hun uiterst sterke NanoDia potloodstiften garanderen fijne en regelmatige lijnen.

Curabitur venenatis ut elit quis tempus, sed eget sem pretium

Praesent fringilla adipiscing leo. Vestibulum eget venenatis risus. Aliquam tristique erat ac odio suscipit tempus. Nullam faucibus libero tortor, eget volutpat lacus molestie non