Met UNINK © , zoek de pen die het meest beantwoordt aan uw behoeften, in enkele muisklikken!

Een assortiment voor elke behoefte

Creatieve hobby's

Uni-Ball, kwalitatieve producten ten dienste van de creativiteit. Voor liefhebbers van tekenen, scrapbooking... biedt Uni-Ball een rijk en gevarieerd gamma instrumenten.

Schrijven

Of u nu een pen zoekt voor thuis, voor het werk of voor school, in het uni-ball gamma vindt u precies het product dat u zoekt!

Markers

Permanente markers, uitwisbare markers, markers op waterbasis, op olie-basis of krijtbasis, praktisch of creatief, onze markers passen zich aan aan al uw behoeften.

Voor de pro’s

Al 140 jaar ontwikkelen wij producten die perfect afgestemd zijn op de behoeften en eisen van de professionele wereld.
Creatieve hobby's
Schrijven
Markers
Voor de pro’s
Sophie Katt

Sophie Katt

Creativiteit, zen & rustgevende mandala's

Leven ging ik in China wonen waar ik artistiek directrice. Een nogal stressvol leven waardoor ik meditatie ontdekte, het Aziatische zen, wat me terugbracht bij mijn eerste liefde, tekenen.

Uni Pin
Uni Pin

Zijn favoriete werkinstrument,
Uni Pin

Schrijf- en tekenstift - Verkrijgbaar in 6 kleuren en 18 puntdiktes

Inkt in de punten…

Profiteer van de beste schrijfervaring

Uni Mitsubishi Pencil heeft er altijd alles aan gedaan om het comfort en de ervaring van zijn gebruikers te verbeteren en optimaliseren. Als marktleider in de ontwikkeling van inkten en technologieën was het bedrijf onder meer de eerste fabrikant ter wereld die de punt van de rollers verving door een metalen punt. Op het hoofdkantoor van de Groep in Tokio werken dagelijks 250 ingenieurs om de gebruikerservaring te verbeteren, en ze bedenken de schrijf- en tekeninstrumenten van morgen.

Inspiratiehoekje
Inspiratiehoekje
Inspiratiehoekje
Inspiratiehoekje
Inspiratiehoekje
Inspiratiehoekje

Inspiratiehoekje

Customisation

Doe-het-zelfideeën opdoen en unieke stukken creëren! Ontdek al onze inspiratie en laat u leiden door uw creativiteit. Aarzel niet om uw creaties te delen op de sociale netwerken met #uniball

Meer informatie

Inspiratiehoekje

Creatief schrijven

Als u een passie heeft voor de wereld van het schrijven, dan is deze activiteit echt iets voor u! Maak kennis met enkele gemakkelijke lettering-technieken om het tekenen van letters onder de knie te krijgen. Daarna kunt u tal van ondergronden decoreren, bullet journal, fotoalbums, ... en uw eigen lettering uitvinden.

Meer informatie

Ontdek de pen van de maand

Uni EMOTT

Uni EMOTT

Schrijf- en tekenstift - Beschikbaar in 40 kleuren en 1 puntdikte (fijn)

Bekijk het product