Published : 17-08-2020

Terug naar school betekent nieuwe pennen!

Published : 17-08-2020
Terug naar school betekent nieuwe pennen!
Terug naar school betekent nieuwe pennen!

Uni-Ball ERASABLE GEL, nieuwste generatie wisbare rollerpen

Een foutje is niet langer een probleem, onze nieuwe ERASABLE GEL rollerpennen met dop of intrekbaar, zijn voorzien van inkt die gemakkelijk te wissen is door erover te wrijven. Je kunt zo vaak je wilt schrijven, van gedachten veranderen, wissen en opnieuw schrijven zonder het papier te beschadigen!

De ingenieuze intrekbare versie heeft een vergrendelsysteem van de gom dat ontwikkeld is door de R&D Mitsubishi Pensil waardoor je heel gemakkelijk kan switchen tussen schrijven en wissen. Het mechanisme blokkeert afhankelijk van de stand van de pen: met de punt omlaag hoef je alleen maar te ‘klikken’ om de punt in en uit te laten gaan, maar met de punt omhoog blokkeert het mechanisme de gom zodat je gemakkelijk kunt wissen!

De ERASABLE GEL van Uni-ball is super trendy met een eenvoudige, elegante look met metallic effect!

En ook de prestaties mogen er zijn. De pen heeft nieuwe inkt, je zult versteld staan van de kleurintensiteit en het geweldige debiet om perfecte, regelmatige lijnen te trekken die je net zo gemakkelijk weer uitwist!  

Je hoeft alleen nog maar te kiezen uit de 7 schitterende kleuren (zwart, blauw, rood, groen, roze, turquoise en paars) om alles wat je schrijft tot leven te brengen ...!