Published : 17-08-2020

De uni-ball pennen tonen hun SUPERKRACHTEN!

Published : 17-08-2020
De uni-ball pennen tonen hun SUPERKRACHTEN!
De uni-ball pennen tonen hun SUPERKRACHTEN!

Met behulp van een nieuwe grafische vormgeving met een moderne, fun stripstijl, toont elke pen zijn superkracht zodat u hem gemakkelijk kunt terugvinden in de jungle van schrijftools.

packaging super pouvoirs uni-ball

In een fractie van een seconde ziet u op een grappige manier welke ervaring en sensatie elke uni-ball-pen u kan bieden!  

De SUPER INK MARKER is SUPERPRAKTISCH:  hiermee kunt u op eender welk oppervlak een permanente markering aanbrengen, thuis, op het werk of waar u maar wilt!

super pratique super ink marker

De EYE-roller is SUPERCOMFORTABEL: hij biedt een ultra-vloeiende, perfect regelmatige schrijfervaring tot en met de laatste druppel inkt.

roller eye super confort

Het vulpotlood SHALAKU is SUPER-BETROUWBAAR: dankzij zijn inschuifbare geleidingsbuisje kunt u uw woord of lijn afmaken zelfs als de ultra-sterke potloodstift Nano Dia breekt. Een betrouwbare partner wat uw project ook is.

super fiable porte mines shalaku

De JETSTREAM MIX is SUPERSONISCH: hij glijdt als een raket over het papier en zijn inkt droogt onmiddellijk. Dit is de ideale pen voor intensieve schrijvers of linkshandigen.

roller jetstream mix super sonic

De creatieve SIGNO-roller is SUPER-METALLIC: dankzij de kwaliteit van zijn inkt en de technologie van zijn punt heeft hij een ongelooflijk metallic effect. De kleuren zijn iriserend, de reflecties intens stralend.

roller gel signo super métallisé

De SIGN PEN is een SUPERSTIFT: gemakkelijk te herkennen aan zijn gouden ring, ongelooflijk robuust en precies. Hij biedt een waar schrijfgenot aan iedereen die houdt van het gevoel en het zacht piepende geluid van stift op papier.

sign pen super feutre permanent

Kom de talrijke andere SUPERKRACHTEN van onze pennen ontdekken in de winkel of op onze sociale netwerken!