Published : 23-07-2021

Strandslippers customiseren met uni PAINT oliemarkers

Published : 23-07-2021
Strandslippers customiseren met uni PAINT oliemarkers
Strandslippers customiseren met uni PAINT oliemarkers

Slippers personaliseren voor je strandvakantie deze zomer? Om de mooiste slippers te hebben die je uit duizenden herkent, hebben we een tutorial gemaakt voor het customiseren van jouw unieke slippers! De ideale tool voor DIY is en blijft de veelzijdige, permanente en superresistente Uni PAINT oliemarker. Klaar om de zomer kleur te geven? Volg de gids…

 

Niveau tutorial: Beginner / Ervaren / Expert

 

Voor deze tuto heb je nodig:

  • Slippers in jouw maat

  • Uni Paint permanente markers, punt 2,2-2,8 (Ref.: PX20) Roze, Rood, Oranje, Geel, Lichtgroen, Donkergroen, Lichtblauw, Donkerblauw

 

1e stap: Het materiaal

De sneakers gaan de kast in en de slippers komen voor de dag! Pak een paar slippers die je een nieuwe look wilt geven en kies de Uni Paint markers in vrolijke, zomerse kleuren. De Uni Paint markers bieden niet alleen een volledige dekking, maar drogen ook snel en zijn bestand tegen water en hoge temperaturen!

Wat de motieven betreft, kun je je laten inspireren door een model en hier eerst mee oefenen op papier.

uni paint markers

 

2e stap: Het motief

In de zomer willen we vrolijke, positieve, goed humeur kleuren! Dus waarom geen regenboog en bloemen?

Teken de bloemen door de lijnen te trekken met verschillende kleuren Uni Paint. Je kunt het formaat variëren en ze af en toe scheiden door lijnen in andere kleuren. Je blijft je motief ontwikkelen tot de hele slipper bedekt is. Je doet hetzelfde met de tweede slipper!

uni paint markersMet dit type kleurige motieven hoeven de twee slippers niet identiek te zijn. Laat je vooral leiden door je verbeelding en waar je op dat moment zin in hebt!

 

3e stap: Bewonder het resultaat

Klaar! Jouw slippers stelen de show op het strand en genieten van de zon zonder dat de kleuren verbleken. Blij met het resultaat?

uni paint markers

We zijn benieuwd naar je creaties met deze tutorial, stuur dus foto’s van jouw gecustomiseerde slippers of deel ze met de hashtag #uniballfrance ;)

En we wensen je vooral een hele fijne vakantie!