Published : 13-03-2023

Ontdek de Lente/Zomer collectie lifestyle EMOTT stiften

Published : 13-03-2023
Ontdek de Lente/Zomer collectie lifestyle EMOTT stiften
Ontdek de Lente/Zomer collectie lifestyle EMOTT stiften

Kiezen voor Emott, is kiezen voor design! Met de pure lijnen en de verrassende witte punt geeft de EMOTT een nieuwe invulling aan de codes voor stiften met fijne punt voor elke dag.
Met de EMOTT lifestyle stiften kun je elke dag schrijven, onderstrepen, notities maken, lijnen trekken en versieren.


LANCERING VAN DE EERSTE EMOTT LIMITED EDITION


Voor de Lente/Zomer 2023 brengt het assortiment de eerste limted edition uit! Ontdek 3 nieuwe themapakjes die direct geïnspireerd zijn op de trendy mode en lifestyle schriften met karakteristieke en uitgesproken kleuren.

In een balans tussen warme, zachte en assertieve nuances biedt SUNSET HARMONY een emotionele reis, een schemerige escapade badend in de laatste zonnestralen. Dit pakje bevat 5 nieuwe nuances die exclusief beschikbaar zijn in deze limited edition:  Ontdek de nuances ecru, camel, fel oranje, bordeaux rood en oudroze!

sunset harmony emott stiften lifestyle limited edition

COCOON PARADISE is een lofzang op zachtheid. Op de grens tussen exotisme en romantiek kun je met dit assortiment de alliantie van planten en bloemen sublimeren.
cocoon paradise emott stiften lifestyle limited edition
Tussen hemel en zee dompelt AQUATIC PURITY je onder in een sfeer aan de zee en een terugkeer naar de essentie in zijn zuiverste vorm.

aquatic purity emott stiften lifestyle limited edition

De pakjes zijn beschikbaar vanaf half maart in de winkels die onze producten verkopen.