Published : 21-06-2021

EMOTT, de nieuwe stift om elke dag stijlvol te schrijven,tekenen en lijnen te trekken

Published : 21-06-2021
EMOTT, de nieuwe stift om elke dag stijlvol te schrijven,tekenen en lijnen te trekken
EMOTT, de nieuwe stift om elke dag stijlvol te schrijven,tekenen en lijnen te trekken

EMOTT is de nieuwe stift met fijne punt voor elke dag. Betrouwbaar en duurzaam, een punt van 0,4 mm voor precisie in lijnen. Het grote kleurassortiment is genuanceerd en levendig.

Met EMOTT spring je eruit en geef je je creativiteit alle ruimte!

 

EEN LIFESTYLE STIFT

Met EMOTT kies je voor design! Met de pure lijnen en de verrassende witte punt geeft de EMOTT een nieuwe invulling aan de codes voor stiften met fijne punt voor elke dag. De vierkante vorm is origineel en elegant en voorkomt dat de pen van tafel rolt! Met de meest lifestyle van alle stiften, de EMOTT kun je elke dag schrijven, onderstrepen, lijnen trekken en versieren.

 emott fijne punt

EEN NOOIT EERDER VERTOONDE PUNT

Ultra resistent, bestand tegen druk, buigt en splijt niet. De grote schrijfhoek is ideaal om de lijndikte constant te houden. En natuurlijk de verrassende witte kleur, de kleur van de inkt is alleen aan het uiterste puntje zichtbaar!

emott uniek punt

INKT VAN HOGE KWALITEIT

De inkt van de EMOTT heeft de vertrouwde kwaliteit van Uni Mitshubishi Pencil, op basis van water en pigmenten, en is licht-, water- en tijdbestendig. De inkt drenkt niet door het papier, loopt niet door en vlekt niet. Het resultaat van de kleuren (totaal 40) is een concentraat van nuances en intensiteit.

emott 40 kleuren

OM TE SCHRIJVEN OF TE CREËREN

EMOTT is ideaal om te SCHRIJVEN, notities te maken of studiefiches te organiseren; om LIJNEN te TREKKEN van grafieken, schema’s, kaarten of eenvoudige lijnen; of om te CREËREN, bijvoorbeeld een bullet journal, doodling, lettering, scrapbooking, kaarten, pixel art, kleuren, tekenen, mandala’s.... De mogelijkheden zijn eindeloos en worden alleen begrensd door je verbeelding.

emott schrijven tekenen lijnen trekken

EN ALTIJD STIJLVOL

Waarom zou je net doen als iedereen? Kies voor stijl, durf maagdelijk wit, speel met de mooiste kleurnuances, wees jezelf, wees uniek!

 

Bekijk alle kenmerken van het product hier