Published : 08-06-2021

Nieuwe technische punten die het Uni Pin stiftenassortiment verrijken!

Published : 08-06-2021
Nieuwe technische punten die het Uni Pin stiftenassortiment verrijken!
Nieuwe technische punten die het Uni Pin stiftenassortiment verrijken!

Alweer een jaar vol nieuwe producten in het assortiment Uni Pin schrijf- en tekenstiften. Na de lancering in 2020 van twee nieuwe kleuren: rood en blauw, de drie nieuwe zwarte brede punten en de lichtgrijze, donkergrijze en dennengroene versie van onze brush punt, doen maar liefst 4 nieuwe producten hun intrede in het assortiment!

feutres unipin

Het Uni Pin assortiment heeft nu 18 verschillende puntmaten en wordt het meest complete assortiment zwarte punten op de markt! Er is er altijd een die past bij wat jij als gepassioneerde amateur of professionele tekenfan nodig hebt.

EEN COMPLETE SERIE MET 3 SCHUINE PUNTEN

De 3 ontbrekende schuine punten maken nu ook deel uit van het assortiment voor nog meer technische mogelijkheden! Beschikbaar in 1 mm, 2 mm en 3 mm voor fijne tot heel dikke lijnen, met een licht afgeronde punt voor buitengewoon soepele bewegingen.

feutres uni pin

Deze serie is ideaal voor pattern art, lettering en kalligrafisch werk.

uni pin calligraphie 

EEN EXTRA FIJNE BRUSH PUNT

Direct geïnspireerd op de cosmetische EYELINER penseel technologie, de EXTRA FIJNE BRUSH punt is de fijnste punt van het Uni Pin assortiment. Nooit eerder vertoond voor een tekentool! Met het geraffineerde en elegante GOLD design is dit een schitterende aanwinst in je etui of pennenpotje.

uni pin extra fine brush

Met deze nieuwe punt kun je heel precieze, dunne of dikkere lijnen tekenen, afhankelijk van de toepassingshoek en de druk die je uitoefent. Heel licht drukken geeft extreem fijne lijnen. Harder drukken is ideaal voor opvullen en bredere lijnen. Doseren naar wens om eindeloos te creëren!


Deze nieuwe heel technische punt is perfect voor sketching en tekeningen die grote finesse en raffinement vereisen.

uni pin sketching

Nu verkrijgbaar in de winkel, ontdek snel deze nieuwe producten en breid je creatieve mogelijkheden uit!

Ontdek of herontdek het volledige assortiment Uni Pin stiften door hier te klikken