Published : 24-05-2024

Een theekopje decoreren voor Moederdag met de Uni Paint markers

Published : 24-05-2024
Een theekopje decoreren voor Moederdag met de Uni Paint markers
Een theekopje decoreren voor Moederdag met de Uni Paint markers

Geef een uniek en persoonlijk cadeau met Moederdag: een gepersonaliseerde beker! Met een lieve boodschap, levendige kleuren of schattige motieven, deze beker is een prachtig cadeau voor je moeder waar ze elke keer als ze thee of koffie drinkt een mooie herinnering aan zal hebben! Volg onze tutorial voor een geslaagde customisering in een paar simpele stappen. Je hebt maar een paar dingen en een beetje fantasie nodig om een origineel en emotioneel cadeau te maken.
Voor deze tutorial heb je nodig:

  • Een beker in één kleur
  • Uni Paint markers in verschillende kleuren (punten 0,8 - 1,2 mm en 2,2, - 2,8 mm)
  • Een penseel
  • Lak (voor de markers op oliebasis)

1e stap: Het materiaal
Om te beginnen heb je een schone beker zonder opschrift nodig.
Om je beker op te leuken pak je je Uni Paint markers. We hebben hier gekozen voor rood en roze.
De Uni Paint markers zijn DE markers die je overal en altijd kunt gebruiken! Dankzij de verf op oliebasis met onwisbare pigmenten kun je ze op alle ondergronden gebruiken. Bovendien zijn ze waterbestendig en kunnen ze tegen temperaturen tot 250°C. Je weet dus zeker dat je creatie mooi blijft, zelfs als je de beker met de hand afwast of in de vaatwasser doet!
En vergeet niet met het penseel je creatie af te werken, zo krijgt je beker een prachtige glans en wordt je werk mooi gefixeerd.


2e stap: Een gepersonaliseerd opschrift
Nu komt de tweede stap: het opschrift! Nu je alles bij de hand hebt, pak je je Uni Paint markers (punten 0,8 - 1,2 mm) en schrijf je je boodschap op de beker. Een eenvoudig “Ik hou van je Mama” of een inspirerend citaat, laat gewoon je hart spreken Dankzij de snel drogende inkt van de Uni Paint markers kun je schrijven zonder te vlekken, en krijg je een mooi, precies resultaat.


3e stap: Motieven toevoegen

Als je berichtje af is, voeg je motieven toe (met de punt 2,2 - 2,8 mm) om de beker nog persoonlijker te maken.
Bloemen, hartjes, sterren…teken wat je wilt en gebruik verschillende kleuren die je moeder geweldig zal vinden. Versier ook het oor van de beker om er een echt kunstwerk van te maken! De bovenkant van de beker kun je beter niet versieren omdat die in contact komt met de mond.


4e stap: De afwerking
Om het mooi af te werken, breng je met het penseel voorzichtig lak aan op de gecustomiseerde zones. Dat geeft je creatie een glanseffect en het beschermt de tekeningen en de kleuren.
Als je de lak hebt aangebracht, laat je die volledig drogen. Zorg dat je de beker op een veilige plek zet waar niemand hem aanraakt of om kan gooien tijdens het drogen.5e stap: Het eindresultaat
Het eindresultaat is prachtig! Je gepersonaliseerde beker is klaar voor Moederdag! Je hoeft hem alleen nog maar in te pakken.
Het is zeker dat je moeder heel blij zal zijn met dit persoonlijke, creatieve cadeau!!


Wat vond je ervan? Hoe ziet jouw beker eruit? Wij zijn heel benieuwd! Vergeet niet het resultaat te delen op de sociale netwerken! ;)