Published : 21-10-2021

Een snoeppot versieren met Chalk krijtmarkers

Published : 21-10-2021
Een snoeppot versieren met Chalk krijtmarkers
Een snoeppot versieren met Chalk krijtmarkers

Trick or treat!  Halloween is het beste excuus in het jaar om lekker te snoepen. We gaan dus een snoeppot versieren die ook heel decoratief is in huis.

Voor deze nieuwe tuto gebruiken we Chalk krijtmarkers voor alle ondergronden die verkrijgbaar zijn in 11 kleuren en 4 verschillende punten en die je met een vochtige doek uit kunt vegen als je opnieuw wilt beginnen. Lijkt je dat wat? Volg de gids.

 

Niveau van de tutorial: Beginner / Ervaren / Expert

 

Voor deze tuto heb je nodig:

  •  een glazen pot of bokaal

En natuurlijk… snoep!

1e stap: het materiaal

Voor Halloween geven we een glazen pot een lekker tweede leven! Als je geen pot hebt, kun je ook een metalen doos gebruiken, de Chalk markers kunnen gebruikt worden op talloze ondergronden!

Zolang de ondergrond glad en niet poreus is, kun je je werk gemakkelijk uitvegen met een vochtige doek en steeds opnieuw beginnen. Wees niet bang, ga gewoon je gang! ;)

We hebben gekozen voor de kleuren van zwart, wit en oranje, de kleuren van pompoenen, skeletten en spoken, en voor de punten van 1,8-2,5 mm.

Druk vervolgens ons motief af, het zal handig van pas komen!

uni-ball chalk halloween

 

2e stap: een transparant motief

Daar gaan we! Plaats het geprinte motief aan de binnenkant van de pot en bevestig het indien nodig. Trek de lijnen over met de zwarte Chalk marker.

uni-ball chalk halloween

Als je de lijnen hebt overgetrokken, kun je het model verwijderen en de zones inkleuren.

uni-ball chalk halloween

 

3e stap: kleur!

Maak de ogen oranje voor een kwaadaardige look waardoor iedereen twee keer na zal denken voor hij zijn hand in de pot steekt!

uni-ball chalk halloween

 

4e stap: de afwerking

Met de witte Chalk marker voeg je details aan je tekening toe. Je kunt de oogcontour tekenen, een lichtpuntje in de ogen toevoegen… Wat je maar wilt!

uni-ball chalk halloween

Als je niet tevreden bent met het resultaat, pas je het aan of begin je opnieuw.

 

5e stap: een mooie pompoen!

Mmmm… je bokaal is klaar, nu kun je hem vullen! Blij met het resultaat?

uni-ball chalk halloween

Werken met Chalk betekent een tijdelijk resultaat. Als Halloween voorbij is, maak je de pot schoon met een vochtige doek of spons en bedenk je hoe je hem de volgende keer gaat versieren.

Deel het eindresultaat met de hashtag #uniballfrance en tag ons op Instagram (@uniball_fr), we zijn benieuwd naar je werk en delen het graag in een story!