Published : 17-08-2020

Breng gemakkelijk decoraties aan op ramen en spiegels met de krijtmarker Uni Chalk

Published : 17-08-2020
Breng gemakkelijk decoraties aan op ramen en spiegels met de krijtmarker Uni Chalk
Breng gemakkelijk decoraties aan op ramen en spiegels met de krijtmarker Uni Chalk

De krijtmarker Uni Chalk is ideaal om afwasbare creaties aan te brengen.

Of het nu is voor een verjaardagsfeest, voor de kerst of voor enkele lieve woordjes op een spiegel ‘s morgens, leef jezelf uit: ontwerp, decoreer, schrijf … en wis het vervolgens in een oogwenk uit, gewoon met een vochtig doekje.

De Uni Chalk marker is doeltreffend op alle gladde, niet-poreuze oppervlakken (« glazen oppervlakken »), en is gemakkelijk uit te wissen zonder beperkingen in de tijd. Praktisch niet??!

Met zijn 11 felle en heldere kleuren kunt u uw creativiteit de vrije loop laten!

Het materiaal

  • Een glazen oppervlak
  • Een vochtige doek
  • Uw selectie Uni Chalk krijtmarkers

Stap voor stap

  1. Schud ze goed voor gebruik, met de dop erop. Druk de punt vervolgens een paar keer op een papier om de verf goed in de punt te laten lopen. Laat opnieuw op die manier verf in de punt lopen als de intensiteit van de kleur vermindert of als het inktdebiet niet meer zo vloeiend is.
  2. Wilt u uw eigen tekening creëren, ga dan meteen naar punt 4! Onze tip: aarzel niet om uw eigen creatie te tekenen, want u kunt altijd eender welk gedeelte gemakkelijk uitwissen met een vochtige doek, wanneer u maar wilt.
  3. Als u een model wilt gebruiken om het over te nemen op een raam of glazen oppervlak, kunt u het eenvoudig aan de andere kant van het oppervlak plakken met plakband. Nu hoeft u de tekening enkel maar over te trekken op uw eigen kant!
  4. Begin in elk geval liefst met de opvulling en eindig met de eindcontouren (hetzij in dezelfde kleur, hetzij in een andere kleur) om de kleurvlakken perfect af te bakenen.
  5. Voeg zoveel effecten toe als u maar wilt tijdens uw werk, met behulp van de verschillende puntdiktes. Gebruik liefst de punt PWE3MS om de contouren en de fijne details af te werken, en de punt PWE5M of PWE8K voor de opvulling, afhankelijk van het op te vullen oppervlak.

U kunt de Uni CHALK krijtmarkers gebruiken op al uw ruiten, ramen en spiegels! Maar ze zijn ook geschikt voor gebruik op tal van andere gladde, niet poreuze oppervlakken, zoals bepaalde plastics, metalen of krijtborden (voor deze oppervlakken adviseren we u eerst uit te testen of de marker uitwisbaar is).

Aarzel niet om uw creaties te delen op de sociale netwerken met de hashtags #uniball #unichalk

vitre chalk maker