Published : 19-04-2024

Een fotolijstje decoreren voor omadag met de Uni Paint markers

Published : 19-04-2024
Een fotolijstje decoreren voor omadag met de Uni Paint markers
Een fotolijstje decoreren voor omadag met de Uni Paint markers

Dit jaar laat je creativiteit de vrij loop om een fotolijst te personaliseren voor omdadag! Een eenvoudig en betaalbaar idee zodat ze elke keer als ze naar je creatie kijkt, weet dat je van haar houdt. Volg onze tutorial voor een geslaagde creatie: neem een lijstje met je favoriete foto waar je oma en jij op staan, pak je Uni Paint markers en begin vol liefde aan een nieuwe tutorial!
Voor deze tutorial heb je nodig:


1e stap: Het materiaal
Klaar voor de start?

Kies een lijstje met je favoriete foto waar je met je oma op staat.

Breng dit object tot leven, pak je Uni Paint markers die beschikbaar zijn in meerdere kleuren.

De Uni Paint markers zijn perfect voor alle oppervlakken dankzij de verf op basis van onuitwisbare pigmenten. Op papier, hout, glas of andere materialen bieden deze markers een uitstekende hechting en de stralende kleuren blijven duurzaam mooi.

Met deze kwaliteitsmarkers laat je je creativiteit de vrije loop en creëer je zonder zorgen een uniek en memorabel cadeau!

2e stap: De decoratie
We gaan over naar de tweede stap: de decoratie! Nu je alles bij de hand hebt, gaan we je lijstje versieren. Gebruik je Uni Paint markers en teken je motiefjes op de lijstcontour. Bloemen, hartjes, sterretjes… Leef je creatief uit! Varieer met verschillende formaten stippen om op te vullen of voeg delicate details toe.
Maak van dit cadeau een meesterwerk dat alle liefde voor je oma weerspiegelt. ❤️
Vergeet niet ruimte vrij te laten voor een persoonlijk berichtje of je naam!

3e stap: Een persoonlijk berichtje
Als je tevreden bent over je decoratie, pak je een Uni Paint marker met fijne punt (0.8-1.2 mm) en schrijf je een lief berichtje.
Gewoon “ik hou van je oma”, een inspirerend citaat of een gezamenlijke herinnering, laat je leiden door je hart en schrijf een berichtje om je oma een plezier te doen.


4e stap: Details aanbrengen op het glas
En om het helemaal af te maken breng je nog steeds met de Uni Paint marker de final decoratieve touch aan op het glas dat je foto beschermt. Details die bepaalde elementen van de foto mooi tot hun recht laten komen of een paar kleine bloemetjes of hartjes.
Je oma is vast heel blij met deze liefdevolle, zelfgemaakte attentie! Iets geven dat met liefde is gemaakt is vaak het mooiste cadeau dat er is en je oma zal deze persoonlijke attentie bijzonder op prijs stellen!

Het eindresultaat
Je gepersonaliseerde fotolijstje is nu klaar om aan je oma cadeau te doen! Dit mooie, creatieve cadeau brengt vast een glimlach op het gezicht van je oma. Gefeliciteerd met je mooie creatie!
Fijne omadag vol liefde, vrolijkheid en mooie momenten met de hele familie. Profiteer volop van de dag om herinneringen op te halen en nieuwe herinneringen te maken met je oma!


En jij? Hoe ziet jouw fotolijstje eruit? Wij zijn er heel benieuwd naar! Vergeet niet het resultaat met te delen op onze sociale netwerken! ;)