Published : 04-03-2021

Een fotolijst customiseren met uni CHALK krijtmarkers

Published : 04-03-2021
Een fotolijst customiseren met uni CHALK krijtmarkers
Een fotolijst customiseren met uni CHALK krijtmarkers

Vandaag laten we zien hoe je een klein decoratief object kunt personaliseren dat bijna iedereen in huis voor mooie souvenirs: een fotolijst. Met de uni CHALK krijtmarkers die heel resistent zijn, maar toch gemakkelijk met een vochtige spons verwijderd kunnen worden, kun je de kleuren en motieven naar wens veranderen! Voor de lente hebben we ons laten inspireren door een tropisch plantenuniversum in wit en levendige kleuren.

Voor deze customisering heb je nodig:

  • Een fotolijst (het materiaal moet glad en niet poreus zijn)
  • Uni CHALK krijtmarkers (wij kiezen voor de PWE5M markers met medium punt 1,8-2,5 mm in wit, roos, en fluo roze).
  • Als je onze motieven wilt gebruiken, kun je ze hier vinden
  • Een vochtige doek of spons om foutjes te wissen

1e stap: De uni CHALK marker is je enige tool. De krijtmarker kan zowel binnen- als buitenshuis gebruikt worden want hij is regenbestendig. Het assortiment biedt 11 kleuren en 4 verschillende punten die allemaal afneembaar, wasbaar en te vervangen zijn. Je vindt dus altijd wat je nodig hebt afhankelijk van het effect dat je wilt realiseren!

We hebben voor wit, rood en roze gekozen, maar je kunt natuurlijk ook andere kleuren uit ons assortiment kiezen. Kies vervolgen de motieven en de plaats op de fotolijst. Bloemen, bladeren... Alles kan!

CHALK MARKER

Hier zijn de vier motieven die wij bedacht hebben:

CHALK MARKER

2e stap: Nu gaan we beginnen! Om en om teken je met de fluo roze, rode en witte marker de verschillende bladeren op elk van de vier zijden van de lijst.

chalk marker

Geen paniek: als je niet helemaal tevreden bent, wis je het gewoon weer uit met een vochtige doek of spons en begin je opnieuw. De uni Chalk marker is bovendien ideaal voor kinderen die ook iets willen customiseren!

3e stap: Om je werk af te maken laat je je verbeelding de vrije loop en voeg je een paar details toe. We hebben de motieven versierd met witte streepjes voor een modern en harmonieus geheel.

Je gepersonaliseerde fotolijst is bijna klaar. Nu alleen nog een foto, illustratie of iets anders erin doen en je kunt je werk bewonderen!

chalk marker

Wij weten zeker dat je nu maar een ding wilt: nog meer souvenirs inlijsten! Ja, toch?

Veel creatief plezier!