Published : 17-08-2020

Alles zit in de verpakking!

Published : 17-08-2020
Alles zit in de verpakking!
Alles zit in de verpakking!

Gedaan met het klassieke cadeaupapier, tijd voor customisation!

Met behulp van uw SIGNO BROAD rollers en een eenvoudig blad kraftpapier maakt u uw cadeau nog unieker!

De ontvanger van uw cadeau zal ongetwijfeld geraakt zijn door de bijzondere aandacht die u aan hem of haar heeft besteed. En wat is het heerlijk om te tekenen met SIGNO’s, die als vanzelf over het papier glijden. Dus waar wacht u nog op??

Het materiaal dat u nodig hebt

  • Uw selectie Signo Broad rollers
  • Kraftpapier*
  • Een ecru touwtje  

*Kraftpapier is een ideale basis. Zijn ruwe uitzicht zorgt voor een natuurlijk en verfijnd effect en door de neutrale kleur kunt u het naar wens personaliseren.

Ideeën & Tips

Tenzij u heeft gekozen voor een herhalend motief dat het hele kraftpapier bedekt, begint u met het inpakken van uw cadeau. Zo kunt u uw versiering precies aanbrengen op de plaatsen waar u wilt.

Als uw cadeau zacht is (ja, dat is soms het geval!), wat het moeilijk maakt om op het kraftpapier te schrijven, begint u met het versieren van uw papier als het plat ligt voor all-over motieven.

Met uw Uni-ball Signo Broad rollers, realiseert u uw motieven en tekeningen en brengt u tekens en woorden aan!

Als u kleuren over elkaar wilt aanbrengen, wacht u tot de eerste laag goed droog is. Omgekeerd kunt u ook meerdere kleuren mengen zolang ze nog niet droog zijn.

Maak uw pakje nog origineler en knoop een etiket, een dennentakje of mooi gekleurd lint aan het koordje rond het cadeau.

En vergeet niet dat de 9 kleuren van het SIGNO-gamma dekkend zijn. U kunt uw customisation-talenten dus ook uitleven op gekleurd papier, zelfs donker papier!

Aarzel niet om uw creaties te delen op de sociale netwerken met de hashtags #uniball #uniballsigno