Published : 29-06-2022

Uni-ball One, de nieuwe pen die je altijd bij je hebt!

Published : 29-06-2022
Uni-ball One, de nieuwe pen die je altijd bij je hebt!
Uni-ball One, de nieuwe pen die je altijd bij je hebt!

ONE is de nieuwe nomade roller om in alle vrijheid overal en altijd te schrijven. De roller geeft de klassieke schrijfkunst een eigentijdse twist met een ultramoderne, pure look. het assortiment bestaat uit 18 originele, intense kleuren die schrijfplezier garanderen onder alle omstandigheden.

 

DE VRIJHEID OM TE SCHRIJVEN

uniball one nomade roller nieuweDe roller past perfect bij het moderne nomade leven met een super praktische metalen clip in de vorm van een paperclip waarmee je hem de hele dag overal aan vast kunt maken zodat je hem altijd bij de hand hebt. Ideaal om overal en altijd te schrijven, de inkt droogt snel en het ergonomische design zorgt ervoor dat je hem gemakkelijk mee kunt nemen.

 

EEN UNIEK MINIMALISTISCH DESIGN

uniball one nomade roller nieuweHet pure, witte minimalistische design ontving de IF Design Award 2021, een van de meest prestigieuze en bekendste prijzen ter wereld. De roller is intrekbaar met de super sterke paperclip, heeft een soft-touch grip voor perfecte ligging in de hand en is een uniek design voorwerp om te schrijven.

 uniball one nomade roller nieuwe

18 ORGINELE KLEUREN

uniball one nomade roller nieuweDe Uni-ball One ultra gepigmenteerde inktgel is trouw aan de Uniball Mitsubishi Pensil kwaliteit en bestand tegen licht, water en de tijd. Het ruime kleurenaanbod biedt iedereen de mogelijkheid zijn perfecte One te kiezen. Het assortiment bevat originele kleuren zoals bordeaux om traditioneel en toch modern te schrijven.

 

SCHRIJFPLEZIER

uniball one nomade roller nieuwePrecieze lijnen zonder vlekken om vloeiend te schrijven. Een aanvulling op het digitale leven van vandaag, een essentieel voorwerp voor elke dag om overal en altijd met veel plezier snel te kunnen schrijven.

 

Bekijk alle productkenmerken hier