Published : 17-08-2020

Schrijf- en tekenstiften - de Uni Pin familie breidt uit!

Published : 17-08-2020
Schrijf- en tekenstiften - de Uni Pin familie breidt uit!
Schrijf- en tekenstiften - de Uni Pin familie breidt uit!

Professionele of amateurgebruikers, tekenfans, liefhebbers van illustraties, design of lettering, de gekalibreerde punt van onze Uni Pin stiften is precies wat je zoekt!

Deze stiften staan bekend om hun betrouwbaarheid, de intensiteit en de lange houdbaarheid van de kleuren, de ongeëvenaarde solide punt, ze zijn populair bij artiesten, professionals en gepassioneerde liefhebbers.

Vanaf deze zomer zijn er 10 nieuwe artikelen die het bestaande assortiment aanvullen en oneindig veel nieuwe creatieve mogelijkheden bieden!

 

2 NIEUWE KLEUREN

Rood en blauw doen hun intrede waarmee het aantal beschikbare kleuren op zes komt! Deze twee nieuwe kleuren zijn beschikbaar in puntdiktes 0.3 en 0.5 mm.

3 NIEUWE DIKKE PUNTEN

Een jaar na de lancering van super fijne punten (tot 0.03 mm), worden nu de dikke punten in het zonnetje gezet met drie nieuwe afmetingen 0.9, 1,0 en 1.2 mm. Met deze formaten in zwarte inkt telt het assortiment nu 14 verschillende puntdiktes. Om eindeloos te creëren!

3 NIEUWE KLEUREN IN BRUSH PUNT

Lichtgrijs, donkergrijs en sepia komen de zwarte brush punt gezelschap houden. Brush punten zijn ideaal om vlakken op te vullen en precies en elegant lijnen dun uit te laten lopen dankzij de soepele punt die goed in de hand ligt.

Er zijn 4 kleuren om je creaties reliëf te geven en gemakkelijk schaduwen en 3D effecten te creëren.

Uni Pin: ontdek snel (opnieuw) het hele assortiment!