Published : 19-06-2023

Ontdek de nieuwe EYE Ocean Care

Published : 19-06-2023
Ontdek de nieuwe EYE Ocean Care
Ontdek de nieuwe EYE Ocean Care

Voor ons is het de gelegenheid om de laatste nieuwkomer van ons bestseller assortiment EYE te presenteren: de EYE Ocean Care.

De EYE Ocean Care is een nieuwe, ecoverantwoorde versie van de EYE die vervaardigd is uit 75% gerecycled plastic waarvan 10% afkomstig is uit zee.

uniball eye ocean care

Een deel van het plastic dat gebruikt wordt bij de vervaardiging van de EYE Ocean Care roller wordt verzameld op het Japanse eiland Tsushima in de buurt van ons hoofdkantoor en onze fabrieken. Dit eiland heeft het grootste volume drijfafval in Japan. Dit procedé draagt dus bij aan het verminderen van de zeevervuiling rond het eiland en in de omgeving.

uniball eye ocean care

Naast de samenstelling van gerecycled plastic waarvan 10% afkomstig is uit zee, is het etiket in slechts twee kleuren geprint om inkt te besparen tijdens het printproces. De pen is transparant zodat het inktniveau altijd zichtbaar is en de inkt tot de laatste druppel gebruikt kan worden.

De EYE Ocean Care staat ook voor kwaliteit en alle eigenschappen die de EYE maken tot wat hij is. Soepel en fluïde schrijven, comfortabel, regelmatig, zonder vlekken en uitlopers. De roller is gevuld met SUPER INK® inkt op basis van pigmenten, die niet wisbaar en niet te vervalsen is, met een intens en helder kleurresultaat dat onveranderd blijft in de tijd en bestand is tegen water en oplosmiddelen.

Wordt de roller in 4 kleuren gelanceerd: zwart, blauw, rood en groen. Elke kleur is beschikbaar in twee puntdiktes: fijn schrijven met de punt van 0.5 mm en medium schrijven met de punt van 0.7 mm.

 uniball eye ocean care

Meer informatie op het productfiche