Published : 07-12-2020

Jetstream 3 - Benelux Office Products Awards 2020 Winnaar

Published : 07-12-2020
Jetstream 3 - Benelux Office Products Awards 2020 Winnaar
Jetstream 3 - Benelux Office Products Awards 2020 Winnaar

Afgelopen donderdag, 26 november, zijn tijdens een live streaming event de twaalf winnaars van de Benelux Office Products Awards 2020 bekendgemaakt. Het was de apotheose van een spannende periode voor 25 bedrijven die maar liefst 55 genomineerde producten en oplossingen hadden ingezonden. Het geduld van de kandidaten werd dit jaar flink op de proef gesteld omdat de begin oktober geplande feestelijke uitreiking vanwege de coronamaatregelen werd vervangen door een virtueel event.

Desondanks konden de kijkers vanuit huis of kantoor, of onderweg genieten van een wervelende uitzending, gepresenteerd vanuit Studio Honig door Joost Heessels en Pepijn Hulshof. Het duo schakelde live met blije winnaars, afgewisseld met een leuke office-quiz. De eerste online awards-uitreiking  is weliswaar geslaagd, maar we hopen in 2021 toch weer fysiek bij elkaar te komen.

 

Jetstream 3 kleuren – STATIONERY PRODUCTS WINNAAR

 

Een pen ouderwets? De pen is nog steeds een van de meest gebruikte kantoorproducten. Een goeie, niet vlekkende en fijn in de hand liggende pen mag dan ook niet ontbreken. De UniBall Jetstream 3 kleuren, een 3 in 1 hybride roller pen met alle voordelen van de jetstream-technologie, voldoet hier helemaal aan.  De jetstream glijdt vloeiend over elk type papier en de inkt droogt onmiddellijk op.  Dit zorgt niet alleen voor een hoog schrijfcomfort, maar maakt deze pen ook zeer geschikt voor linkshandigen, die nog te vaak vergeten worden. Je kunt in de kleuren zwart, blauw en rood  schrijven.