Published : 19-04-2024

Een stoffen tas customiseren met Signo rollers

Published : 19-04-2024
Een stoffen tas customiseren met Signo rollers
Een stoffen tas customiseren met Signo rollers

In april gaan we een doodgewone stoffen tas omtoveren tot een kleurig accessoire dankzij de Signo rollers. Je kunt er bijvoorbeeld iets grappigs op tekenen ter gelegenheid van 1 april, wij kiezen voor aprilvissen Volg onze tutorial voor een geslaagde customisering: een effen stoffen tas, je gelrollers in verschillende kleuren en je bent klaar voor deze nieuwe fantasierijke tutorial!
Voor deze tutorial heb je nodig:


1e stap: Het materiaal
Om te beginnen controleer je of je tas schoon is en geen opschrift heeft.
Vervolgens pak je je Signo pailletten rollers in verschillende kleuren en de witte en zwarte roller.
De Signo pailletten rollers bieden dankzij de gelinkt een unieke schrijfervaring, ze glijden soepel over het papier en hebben een zachte textuur. Je kunt ze op meerdere ondergronden gebruiken zoals papier, karton, hout, textiel…
En vergeet je Shalaku vulpotlood niet (met geïntegreerde gom). Dit is een praktisch en efficiënt vulpotlood, je kunt de vulling via de zijkant uitschuiven zonder het potlood los te laten.

2e stap: De schets
We gaan over naar de tweede stap: de schets! Nu je alles bij de hand hebt, pak je het Shalaku S vulpotlood en begin je motieven te schetsen. Dankzij het ergonomische soft touch design ligt ons vulpotlood comfortabel in de hand en kun je er zorgeloos mee tekenen.
Om de sfeer van 1 april nog even vast te houden, hebben wij gekozen voor vissen. Maar je kunt natuurlijk ook lentemotieven tekenen zoals bloemen, vlinders of paaseieren… Laat je creativiteit de vrije loop!

3e stap: De contour van de tekeningen
Met de zwarte Signo roller trek je de contouren van je motieven over.
Dankzij de sneldrogende inkt voorkom je vlekken en kun je snel door naar de volgende stap.
Vergeet niet de schetslijnen uit te gommen als je ze hebt overgetrokken.

4e stap: Kleur toevoegen
Nu maak je de tas af door de tekeningen in te kleuren met de pailletten rollers. Dankzij de levendige, sprankelende kleuren van het Signo assortiment stralen je tekeningen op je je tas!
Dat belooft een schitterend eindresultaat!
Om deze mooie kleuren te fixeren, raden we je aan de tas binnenste buiten te strijken.


5e stap: Het eindresultaat
Gefeliciteerd met je mooie creatie! Je gepersonaliseerde tas is nu klaar voor gebruik! Laat je mooie april-creatie trots zien aan vrienden en familie!
Dit is een originele creatie waarmee je zeker zult opvallen!


En jij? Hoe ziet jouw stoffen tas eruit? Wij zijn er heel benieuwd naar! Vergeet niet het resultaat te delen op onze sociale netwerken! ;)