Published : 10-03-2022

De nieuwe Signo Colors luiden de lente in

Published : 10-03-2022
De nieuwe Signo Colors luiden de lente in
De nieuwe Signo Colors luiden de lente in

We profiteren van de komst van de lente om het nieuwe assortiment in onze SIGNO familie aan te kondigen, de SIGNO COLORS!

De nieuwe inktgel rollers zijn verkrijgbaar in 21 intense, diepe en schitterende kleuren. Prachtige tinten blauw, roze of groen om oneindig frisse creaties te maken. We hebben ook nieuwe kleuren opgenomen zoals een aquamarijn blauw, bosgroen, ultraroze, goudgeel of zwartbruin die dit nieuwe assortiment creatieve rollers een diep, origineel accent geven.

signo colors uniball bullet journal

Ze zijn perfect voor alle creatieve schrijfactiviteiten zoals doodling, bullet journals, lettering, maar ook om te tekenen en illustreren of om gewoon dagelijks te schrijven en notities te maken in kleur!

Voor de lancering hebben we de “My Bujo” collectie gecreëerd in samenwerking met de Nederlandse illustratrice Julia Van Leeuwen, die bekend staat om haar kleurige tekeningen, doodles en illustraties met een zwarte rand.

@juliavanleeuwen_illustraties

www.juliavanleeuwenillustraties.nl

signo colors uniball bullet journal julia van leeuwen

Julia deelt haar expertise in kleuren met ons om een moderne mix en heel vrolijke tekeningen aan te bieden die perfect passen in de actuele doodling trends.

Deze collectie is opgezet rond 3 thema’s: FRUIT, PLANTEN en BLOEMEN, elk met een eigen assortiment heldere elkaar aanvullende kleuren.

signo colors uniball bullet journal

En net als alle bullet journal addicts, zijn we altijd op zoek naar nieuwe inspiraties voor onze volgende pagina’s! Daarom bieden we je twee tutorials aan voor het creëren van een kalender en een moodtracker rond het thema lente. Liefhebbers of beginners, ga aan de slag!

signo colors uniball bullet journal

Maak er wat moois van en aarzel niet om inhoud met ons te delen op de sociale netwerken Facebook @uniballFR en Instagram @uniball_fr

Bekijk ook gedetailleerd alle kenmerken van het product door hier te klikken