Published : 30-08-2023

De EMOTT Herfst/Winter collectie ligt in de winkel!

Published : 30-08-2023
De EMOTT Herfst/Winter collectie ligt in de winkel!
De EMOTT Herfst/Winter collectie ligt in de winkel!

Sinds een paar weken brengen we ons merk EMOTT weer voor het voetlicht met een nieuwe limited edition collectie.

Na de eerste editie die in maart werd gelanceerd voor de Lente/Zomer collectie, presenteren we nu de HERFST/WINTER COLLECTIE.

Deze 3 nieuwe themapakjes zijn geïnspireerd op mode en lifestyle tijdschriften en hebben elk een uitgesproken eigen kleuruniversum.

WINTER PARADE is een koele kleurenvariatie die geïnspireerd is op besneeuwde bergtoppen. Het thema staat voor vrijheid en ruimte en dit komt prachtig tot zijn recht in de koude en minerale kleuren.

winter parade emott collectie limited edition

Het pakje bevat gloednieuwe kleuren die elkaar perfect aanvullen en die alleen verkrijgbaar zijn in deze aanbieding. Ontdek de kleuren blauw/zwart, leisteenblauw, lichtgrijs, lichtlavendel en asroze.

 

BRIGHT BOHO is een harmonieuze combinatie van poëzie en uitbundigheid, het is een mix van levendige, bloemige kleuren die samen sprankelende composities vormen.

 brisght boho emott collectie limited edition

AUTHENTIC LAND neemt je mee naar ongerepte landschappen of de rustgevende sfeer van een wintertuin. De tinten zijn natuurlijk, doen denken aan bossen, planten en scheppen een warme, gezellige sfeer!

 authentic land emott collectie limited edition

De pakjes zijn nu te koop in onze verkooppunten. Neem voor meer informatie contact met ons op via het contactformulier!