Published : 15-06-2021

Propus WINDOW: veel meer dan een marker!

Published : 15-06-2021
Propus WINDOW: veel meer dan een marker!
Propus WINDOW: veel meer dan een marker!

Laat alles wat je lief is en uniek vindt mooi tot zijn recht komen met Propus Window! 

Twee punten: een schuine markerpunt (0,6 - 4 mm) en een fijne schrijfpunt (0,4 mm), een combinatie van 2 functies in een en hetzelfde product.

propus window uni-ball

Het design is uniek! Pure witte lijnen en doorzichtige doppen die een subtiel en elegant contrast creëren. De markerpunt heeft een transparant venster zodat je ziet wat je markeert. Praktisch toch?!

Propus window uni_ball

De inkt van topkwaliteit is op basis van pigmenten en water, voor perfecte kleuren, schrijfwerk en markeringen die mooi blijven. De kleuren van de 2 punten zijn absoluut identiek en geven altijd scherpe, regelmatige lijnen.

Dankzij de clip maak je de stift aan je boekje of agenda vast en neem je hem overal mee naar toe! Het formaat van de pen past gemakkelijk in een etui. Jullie worden een onafscheidelijk duo!

Bekijk de gloednieuwe creatieve kleuren!

Er zijn 2 verschillende assortimenten, zachte en delicate PASTEL nuances met groen, roze, blauw, paars en geel en SMOKY nuances met rood, blauw, groen, grijs en oranje.

propus window uni-ball

Ideaal voor creatieve activiteiten zoals bullet journal of weekly planners, to-do lijstjes maken, afspraken noteren, doelstellingen, een idee dat in je opkomt of dringende dingen opschrijven, was nog nooit zo gemakkelijk!

Je kunt er ook belangrijke dingen mee accentueren, notities, lessen reorganiseren en je studie aangenamer maken door belangrijke informatie te markeren zodat je het gemakkelijk terugvindt en onthoudt.

propus window usage

Twijfel je nog? Bekijk alle kenmerken van het product door hier te klikken